A 40x30x20 kézipoggyász praktikus társ az utazáshoz

A Wizzair gépeken néhány éve bevezették az ingyenesen felvihető táskákat, amelyeket az utazók a széke alatt kell elhelyezzenek. Így ez a 40x30x20 kézipoggyász nem zavarja sem a menekülési útvonalakat és nem foglal el úgymond az utastérből helyet.

Első ránézésre nem tűnik nagy pakolási térnek, de nem is hinné az ember, hogy mennyi minden belefér egy ekkora modellbe. Ma már számtalan trükk létezik, amivel kisebb helyre sok holmit tudunk csomagolni, így érdemes kiképezni magunkat ilyen téren.

Számtalan pozitív és nem mellesleg pénztárcabarát hatással fog járni a 40x30x20 kézipoggyász. Aki gyakran utazik repülőgéppel, nagyon jól ismeri a szituációt a hosszú sorban állások és nagy kofferek cibálásával kapcsolatban. Ezen többet nem kell aggódnia, sőt egy kis hátizsák vagy gurulós változata elegánssá teszi az egészet.

Weboldalunkon nemcsak rengeteg darabból válogathat, de némelyiket már 1 napon belül kiszállítjuk. Így az utazás előtti pakolás folyamán felmerülő gondok is hamar megoldhatóak. Mire a gép indul, a 40x30x20 kézipoggyásza ott fogja várni az ajtóban.