Könnyű és praktikus hegesztőszemüveg

Rengeteg foglalkozás megköveteli a megfelelő munkaruhát és védelmi eszközöket. A hegesztőszemüveg elengedhetetlen azoknak, akik profi és biztonságos keretek között szeretnék végezni a munkájukat. A hegesztők régebben is csak bizonyos védelmi eszközökkel dolgozhattak, hiszen ezek nélkül súlyosan megsérülhetett a nyak és az arc.

Manapság a korszerű szemüvegek és fejpajzsok segítségével még biztonságosabb és zökkenőmentes a hegesztés. A modern hegesztőszemüveg olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a karcmentes bevonat, állítható hosszúságú szemüvegszár, ultrakönnyű súly és a kitűnő oldalvédelem.

Mindez köszönhető a kiváló anyaghasználatnak, a sokoldalú 5-ös sötétedési szintű lencsének és az állítható szárhossznak. A netpolc.hu webáruházban megvásárolható hegesztőszemüveg rendelkezik mindezekkel a tulajdonságokkal, valamint a CE minősítéssel. A rendkívül könnyű és praktikus eszköz ráadásul nagyon jutányos áron beszerezhető mindössze pár kattintással, a kiszállítás pedig szintén olcsó és gyors.